23 Ağustos 2011 Salı

Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi....

Hepimiz nefes almanın ne kadar hayati bir şey olduğunun elbette farkındayız. Yemek yemeden, uyumadan, su içmeden saatler geçirebilirken, NEFES ALMADAN sadece birkaç dakika yaşayabiliyoruz! Soluduğumuz havadan aldığımız oksijen, vücudumuzun en önemli ve vazgeçilemez enerji kaynaklarından biri. Ancak çoğumuzun bilmediği bir şey daha var ki o da; yediğimiz yiyeceklerden, kullandığımız temizlik malzemelerinden ve kozmetik ürünlerinden aldığımız toksinlerin önemli bir bölümü vücudumuzdan nefes yolu ile dışarı atılmakta.
Peki bu kadar önemli ve hayati bir şey olan nefesi acaba tam ve doğru alabiliyor muyuz?
Maalesef Hayır! insanların büyük bir çoğunluğunun kısıtlı nefes alışkanlıkları olduğunu söylemek pek de yanlış olmayacak!
Doğar doğmaz almaya başladığımız doğal diyafram nefesini, çocukluğumuzdan itibaren; belli olaylar, durumlar karşısında tutmaya başlıyoruz ve bu durum zaman içinde bir alışkanlığa dönüşüyor. Yani hiç farkında bile olmadan giderek nefesimizi daha kısıtlı, tutuk ve sığ almaya başlıyoruz. Bu durum zamanla fiziksel rahatsızlıkların yanı sıra ruhsal ve zihinsel tıkanıklıklara da sebep oluyor. Kısacası akmayan ve tıkalı nefesimizin doğal sonucu olarak akışında gitmeyen zor ve sorunlu bir hayatımız oluyor.
Çünkü NEFES aslında HAYAT demek! Yani, nefesimiz ve onu alış şeklimiz, hayatımızla ve onu yaşayış şeklimizle derin bir bağlantı içinde..
Şimdi bir düşünün acaba çoğu insan gibi siz de hayatınızda sürekli aynı tecrübeleri mi yaşıyorsunuz? Kendinizi sürekli aynı dertler, aynı konular (iş, aşk, sevgi, arkadaşlar,..) üzerinde düşünürken mi yakalıyorsunuz? Sonu gelmeyen, bitmeyen tükenmek bilmeyen bir arayışınız mı var?
Kendinize sorun :
•Her gün sabah yataktan nasıl kalkıyorsunuz?
•Halsizlik, gerginlik, bitkinlik, konsantrasyon eksikliği, unutkanlık, enerji düşüklüğü, güçsüzlük artık kanıksadığınız bir hal mi aldı?
•Biyolojik yaşınıza göre kendinizi daha yaşlı mı hissediyor musunuz?
•Yapmanız gereken ve daha da önemlisi YAPMAK istediğiniz işleriniz için yeterli enerjiniz var mı? •İlişkilerinizde, iş yada özel hayatınızda tıkanıklık yaşıyor musunuz?
•Saatlerce uyuduğunuz halde yataktan sanki hiç uyumamış ve dinlememiş gibi mi kalkıyor musunuz?
•Ağrı kesici, uyku ilacı,sakinleştirici vb. bir takım ilaçları yada kafein içeren çay ve kahve gibi içecekleri almadan günlük hayatınıza devam edebiliyor musunuz?
•Kolayca nezle, grip vb. salgın hastalıklara yakalanıyor musunuz?
Bütün bu yaşadığınız ağrıların, sızıların, yorgunluk ve gerginliğin hatta her türlü tıkanıklığın sebebinin uyurken veya günlük yaşam içinde nefesinizi tutuyor olmanızdan kaynaklanan oksijen eksikliği olduğunu söylesek?
Bu durum fiziksel ve zihinsel rahatsızlığa yol açabileceği gibi; bedenin her geçen gün güçsüzleşmesine, hücre ölümlerinin artmasına ve normalinden daha hızlı yaşlanmaya da sebep olabilmektedir..
Şimdi kendinize bir kez daha sorun bakalım;acaba siz HEP böyle mi idiniz? Yoksa bir zamanlar siz de kendinizi bitmeyen bir neşe içinde, ışık saçan, pozitif, enerjik ve hayat dolu hissetmiş miydiniz?
Hatırlar gibi oldunuz değil mi? İşte o potansiyelinize tekrar kavuşmak mümkün! Hem de ilerleyen zamana rağmen!! Tek yapmanız gereken nefes alış-verişlerinizi tekrardan doğal hale dönüştürmek!
Dönüşümsel nefes seansları ile nefesinizi dolayısıyla da kendinizi ve yaşamınızı değiştirerek , arınmış bir bedene, pozitif bir zihne, ruhsal boyutta tamlığa ve birliğe ulaşmak mümkün. Ortalama 3 ila 5 seansta kişinin nefes alışkanlıkları kalıcı bir şekilde değişiyor. Kişinin kendini huzurlu, mutlu hissetmesini engelleyen tüm tıkanıklıklar seanslarda temizlenerek; öfke, korku, tedirginlik, suçluluk ve üzüntü gibi bastırılmış duygular ortadan kalkıyor. Kısıtlayıcı nefes, düşünce ve yaşam alışkanlıkları nedeniyle birikerek bizleri tıkayan ve yaşamdan zevk almaktan alıkoyan, yapmak istediklerimizi yapmamıza engel olan tüm huzursuzlukların, gerginliklerin, stresin, negatif duyguların kökü olan tıkanıklıklar yok oluyor. Problemli ilişkiler, hastalıkların nedeni olan negatif düşünceler, başarısızlık, maddi problemler, gerginlik, sıkıntı ve huzursuzlukların yerini NEŞE, MUTLULUK, HUZUR, BOLLUK, BEREKET, SEVGİ, , ŞÜKRAN, DİNGİNLİK, SAĞLIK ve CANLILIK, SADELİK kısacası MADDİ, MANEVİ, RUHSAL TATMİN alıyor!


Seanslar sırasında kendini sevme ve tanıma sürecinde büyük adımlar atılıyor ve yapılan olumlamalarla birlikte pozitif düşünme alışkanlıkları yerleşiyor.. Bedenimizin kendi kendini onarma ve yenileme kanalları tamamıyla açılmış olduğundan, geçmişte yaşadığımız travmatik olayların izleri silinip, yaşamdan zevk almak, çoğumuzun unuttuğu istek, şevk, heyecan ve yaşama bağlılık duyguları ile yeniden temasa geçerek kendimiz daha canlı ve enerjik hissetmemiz, tekrardan bir çocuk neşesine ve mutluluğuna ulaşmamız mümkün oluyor!
Kafa karıştıran ‘seçenekler’ ortadan kalkınca, her zaman, her yerde ne yapacağından, Kişi yaşamı daha geniş ve derin bir perspektiften algılayan, nerede nasıl davranacağından emin olan, iç sesi kuvvetli, yapmak istediklerini yapan, olmak istediği yerde olan, söylemek istediklerini özgürce ve zerafetle ifade eden, yaşam amacını gerçekleştiren ve farkındalığı artmış bireyler olarak yaşamı daha üst bir bilinç noktasından algılamaya ve tam kapasiteyle dolu yaşayarak, hayatın hediyelerini almaya geçiyor.
Fiziksel olarak daha sağlıklı ve enerjik; duygusal ve zihinsel olarak daha dengeli, hayattan keyif alan, anın mutluğunu yaşayan ve en önemlisi de her yerde bol miktarda var olan sevgiyi hissetmenizi sağlayan nefes çalışmaları grup halinde yapılabileceği gibi herkesle bire bir özel seanslar şeklinde çalışılarak da yapılabilmekte. Bu yaz sizleri kendinizle ve nefesinizle buluşmaya davet ediyoruz.
Bu amaçla Mimoza Yaşam işbirliği ile siz okurlarımıza; bir uzman tarafından nefesinizin analizinin yapılıp hangi bölgelerde tıkanıklar olduğunun ve bunun hayatınızdaki yansımalarının açıklanacağı ücretsiz nefes analizi yapıyoruz.
Nefes ve Yaşam Koçu
Ülker Uzun Polat
Ayrıntılı bilgi ve randevu için: Tel: 0555 978 43 94 info@mimozayasam.com
www.mimozayasam.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder