9 Eylül 2011 Cuma

YASAMINIZIN USTADI OLMAK VE SIHIRE GIRMEK....
























DONUSUMUN VE YENI BILINCIN ALTIN ANAHTARLARI
BASMELEK MIKAIL ~ CELIA FENN KANALIYLA
Eylul 2011
Sevgili Yeni Dunya Ailesi… bircogunuzun bu zamanda Oldugunuz ve Olabildiginiz Her Seyi olmanizi saglayan gecisleri ve degisimleri yaptiginizi Sevincle goruyoruz. Agustos’un basinda Aslan Kapisi Portalinin acilisindan sonra, muazzam bir Frekans hizlanmasi vardi ve hazir olan bircogunuz Isigin Besinci Boyutundan Ruyalarin Ve Sihrin Altinci Boyut Alemine sonraki adimi attiniz ve “Ruya zamani” baglantisini bir kez daha Dunya’ya demirlemeye yardimci oldunuz.

Sevgililer, gelmis oldugunuz amaci gerceklestirdiginizi ve Isigin Yuksek Frekanslarina uyumlanmanizi ve IsIk ve Maddenin Cokboyutlu Varliklari olmaniza izin verdiginizi gorurken, kalplerimiz nasil da seviniyor.

Isigin Altinci Boyutu Sihrin yeri, Sihirli Cocugun alemi ve Ruyalarin Yaraticisidir. Gezegensel Bilincin Maddenin Alt Boyutlarinda “Maddi Realite” olarak tezahur eden Ruyalari, Arzulari ve Yansitmalari urettigi Boyuttur. “Ruya zamaninda” yurumek, Ucuncu Boyut realitesinin kontrol edici yanilsamalarindan “uyanmaniz” ve Yeni Besinci Boyut Realitesi Izgaralarina tam olarak topraklanmaniz gerektigi anlamina gelir ve boylece Ruya zamaninin Sihirli Alemlerine erisebilirsiniz ve bu, Maddi Realitede topraklanmanizi kaybetmeden Bolluk ve Sevinci akitir. “Yasaminizin Ustadi Olmak” budur ve aslinda bu Yerkure ile birlikte evrimlesme ve buyume ve su andaki Gezegensel Realitenizde ulasilabilecek her seye ulasma kisisel arzunuzun bir vechesidir. Boylece Sevgililer, bu zamanda kendinizi Besinci Boyut Realitesine nasil tam olarak topraklayabileceginizden ve sonra eger bu gecisi yapmaya hazirsaniz, Bilincin Altinci Boyutuna nasil ilerleyebileceginizden soz edecegiz.

Besinci Boyut: Kase Kodlari ve Donusumun Altin Anahtarlari

Sevgili Yeni Dunya Ailesi, son on yilda ve Donusum surecinizde, sIk sIk “Kase Kodlari”ndan ve onlarin Evriminizdeki oneminden soz ettik. “Kase Kodlari” sizi Kozmik Mesih Bilinci ve Icsel Dengenin enerjisiyle “online” hale getiren IsIk Kodlari veya Kozmik DNA Aktivatorleridir.

Sizler Bilincin Besinci Boyutuna girerken, Mesih Avatarlar, Yeshua ve Mary Magdalene tarafindan demirlenen Kozmik Mesih enerjisine erisiyorsunuz. Bu Kozmik Mesih enerjisi, Kase Kodlari vasitasiyla, Kim Oldugunuza Uyanmayi saglar. Uyandiginizda - bu sozcukleri okumaya cekilenler uyanacaklar - o zaman Besinci Boyutta Hayatinizin Ustadi olmaya baslamaya hazirsiniz. Burada size Donusumun Alti Altin Anahtarini sunuyoruz. “Anahtarlar” zaten Kim Oldugunuzun ve Kim Olmakta Oldugunuzun parcasidir ve sizler Yolculugunuzda ilerlerken bizler sadece bu IsIk Kodlarini aktive etmenize yardimci olmak istiyoruz.

Birinci Anahtar IsIk Bedeninizin ve Isigin Armoniklerinin Ustatligi icin IsIk Kodudur. Ucuncu Boyutun yanilsamalarindan uyanirken, bir Insan Melek ve bir IsIk varligi oldugunuzu tam olarak anliyorsunuz ve beden ve ruhun Kutsal Birligini kolaylastirmak icin tum meridyenler ve baglantilar yerinde oluncaya kadar, IsIk Bedeninizi aktive etmeye basliyorsunuz. 13 Cakra sistemine ilerliyorsunuz ve Dunya Yildizi ve Ruh Yildizi Cakralarini tam olarak demirliyorsunuz. Ilahi Kozmik kalpten gelen IsIk titresimlerini alabilen, sifresini cozebilen ve aktarabilen IsIk Armonikleri ustadi oluyorsunuz.

Ilahi Kalbin Enerjisi Sevgidir ve bu nedenle sizler Isigin Ilk Anahtarini aktive ederken, Ilahi Sevginin Ikinci Anahtarini aktive etmeye basliyorsunuz. Burada, Sevgililer, her seyin Ilahi Sevginin ifadesi oldugunu anliyorsunuz ve Ilahi Sevgi ve Sefkat yasaminizda ortaya cikarken, Ilahi Sevgi ve Sefkate uyumlanmis halde yasamaya gayret ediyorsunuz. Ve boylece, Ilahi Sevginin Ustadi olmaya basliyorsunuz.

Sevgililer, Ilahi Sevginin IsIk Bedeninizden Akisini hissederken, hayatin, deneyimin, oldugunuz her seyin Zamanin Akisinin bir vechesi oldugunu ve Zamanin kendisinin Sonsuz oldugunu ve farkli boyutlarda bircok farkli sekillerde ifade edildigini anlamaya basliyorsunuz. Lineer Zamanin yanilsamasindan ozgurlestiginiz zaman, Zamanin Ustadi olmak ve Galaktik ve Kozmik Zamanin Icsel Akislarina uyumlanmak icin Ucuncu Anahtari kullanmaya baslayabileceksiniz.

Sevgililer, simdi Dorduncu Anahtarda tam olarak ustad olmaya hazirsiniz – Tezahur Ettirme ve Yaraticilik Anahtari. Ilahi Sevgiyle Zaman ve Mekanda ilerlerken, ayrica Zaman adi verilen Bol Miktarda Sevgi akisindan ihtiyac duydugunuz seyi tezahur ettirmek icin, niyet ve Arzu Ilahi Armaganlarinizi nasil kullanabileceginizi gormeye basliyorsunuz. Cunku Sevgi Yaratimlariniz vasitasiyla ifade edilmek isteyen Ilahi Sevgi ve Bolluk Akisiyla cevreleniyor ve kucaklaniyorsunuz.

Simdi Sevgililer, sizler Besinci Boyuta daha inancli olurken, Besinci Aktin Anahtara ve onun IsIk Kodlarina, Topluluk Anahtarina ilerliyorsunuz. Bu, Ruh Aileniz ve Toplulugunuz olanlarla Kalp ve Ruh Izgaralarinda baglanmanizi saglayan Aktivasyondur. Yeni Dunya Besinci Boyut Realitesinde bircok farkli Topluluk formu vardir ve siz Isiginizi, Gucunuzu ve Kim Oldugunuzu ifade etmeyi ararken, bircok farkli turde Topluluklar arasinda “akacaksiniz”. Esneklik ve Akis, Yeni Dunya Realitesinde “Toplulugun” dogasi olacaktir. Sizler Kim Oldugunuzu en iyi ifade eden formu arayarak Yeni Dunya’ya yonelirken, Toplulugun bir cok farkli formlari denenecek.

Ve son olarak, Altinci Anahtari, Yeni Dunya’da Ruh Amaciniza erismenizi ve ifade etmenizi saglayacak olan IsIk Kodlarini aktive edersiniz. Sevgili Yeni Dunya Ailesi, Yeni Dunya Ozgurluk ile ilgilidir – Secme Ozgurlugu. Ve bu nedenle, Ruh Amacinizi nasil ifade edeceginizi sececeksiniz. Belki siz Bilge Olansiniz, Bilgelik Koruyucususunuz, Ogretmen veya Sifacisiniz? Belki Gunun Koruyucusu, Zaman Ustadisiniz? Belki de Yerkure Koruyucusu veya Okyanus Koruyucusu ya da Devalar ve Kristallerin Elementalleri ile calisan Birisiniz? Belki Ruhsal bir Savasci veya bir Sanatci veya bir Muzisyen ya da bir Buyuksunuz? Veya belki de sadece Yeni Enerjide ve Yeni Bilincte Kim Oldugunu ifade eden Yeni Dunya Ruhusunuz.

Sevgililer, Altin Anahtarlari Aktive ederken ve bunlarin Ustadi olurken, Yeni Dunya Enerjisinde Amacinizin ve Tutkunuzun ne oldugunu kendiniz icin kesfedeceksiniz.

Ruyalarin ve Sihirli Yaratimin Altinci Boyut Alemine Girmek

Sevgili Yeni Dunya Ailesi, temel Besinci Boyut Hayati Yeteneklerinde ustalastiginizda ve Dunya Yildizi ve Ruh Yildizi Cakralarinizda tamamen topraklandiginizda, Ruya ve Sihrin Altinci Boyut Alemlerine girmeye baslayabilirsiniz. Ucuncu Boyutun solup giden yanilsamalari, Besinci Boyutun Yeni Realitesi ve Altinci Boyutun Ruya Dunyasi arasinda hareket etmek icin, tam olarak topraklanmalisiniz. Eger topraklanmazsaniz, kendi yanilsamalarinizda ve sanrilarinizda kaybolma riski yasarsiniz.

Altinci Boyutta yurumek, farkli turde Ruyalari ve Yanilsamalari ayirt edebilmek ve kendi ruyalariniz ve yaratimlariniz ile Kollektif Realitedeki digerlerinin ruya ve yaratimlari arasinda ayrim yapabilmek anlamina gelir. Cunku gercekte, “Ruyalar” ve “Realite” arasinda gercek fark yoktur, bunlar sadece ilahi IsIk alemlerinin farkli vecheleridir. Bunu anlamak bircok “Ruya Realitelerinde” kendi “realitenizi” ve kendi ruyalarinizi saglam sekilde kavramayla yurumenizi saglar. Baskalarinin yaratiminin Ruya Dunyasinda kaybolmazsiniz (siz bunu secmedikce), ama kendi ruyalariniza ve tezahurlerinize gercek kalirsiniz.

Altinci Boyutun Ruya Dunyasina girmek, icinizdeki “Sihirli Cocugu” aktive etmenizi gerektirir. Sevgililer, Buyuk Ogretmen Yeshua size Yuksek Boyutlu “Cennetin Kralliginin” girmek icin “kucuk bir cocuk” gibi olmaniz gerektiginiz soyledi; ayrica “Tanrinin Kralliginin” “icinizde oldugunu” soyledi. Evet aslinda, Yaratici Sihir alemleri Dunya Gezegeninin Kollektif Ruyasinin Icsel Planlaridir ve bu yere girmek bir cocugun masumiyetini, guvenini ve safligini gerektirir.

Sevgililer, Ruya Dunyasina girebilen “Kalbin Safligidir.” “Kalbin Safligi” olmak, bir Cocuk gibi olmaktir, oyuncu ve “hayal gucuyle” dolu. Yuksek Hayira ve Yuksek Amaca guvenmek ve korkmamaktir. Eger “Kalbin Safligi” degilseniz ve masum bir cocuk gibi degilseniz, ego zihin Sihir veya Ruyanin dogasi ile mucadele ederken (cunku referans noktasi yoktur) yanilsamalar ve sanrilarla karsilasma riski yasarsiniz.

Altinci Boyutun Sihirli alemlerine girerken, bir kez daha Mitlerin, Arketiplerin ve Oykulerin Yaratici Gucune uyanirsiniz. Bunlarin realitenin Yaratici Maddesi olduklarini anlarsiniz ve “inanmanin” ve “hayal etmenin”, Maddi Realitenin Arketipik Alemlerin Oykulerinden ve Mitlerinden oruldugu yollar oldugunu anlarsiniz.

Sevgililer, burasi girmek icin guclu bir yerdir ve siz bu Yolculuga baslarken, fiziksel degisimler deneyimleyeceksiniz. Baslangicta, cok asiri “tukenme” ve yorgunluk hissedebilirsiniz. Gercekte, olmakta olan sey beyninizin uyanik halde “Teta” dalga boyuna dalmasidir. Su anda bedeniniz Tetayi uyku hali olarak deneyimliyor, uyanik halde Altinci Boyut Ruya Zamanina girdiginiz zaman, Bedeniniz uyumakta oldugunu dusunur ve bu nedenle beden bu degisimde gecici olarak sasirirken asiri “agirlik” ve “yorgunluk” hisleri deneyimlenir.

O zaman ayrica, beyniniz uyanik bilincte Beta, Alfa ve Teta beyin dalgalari arasinda gidip gelirken zihinsel olarak da saskina donebilirsiniz. Beyniniz boyutlar arasinda hareket edebilmenizi saglamak ve realitenin farkli katmanlarinin saglam kavrayisina sahip olmaniz icin tum bu yerlerde topladiginiz bilgileri islemek icin kendi yeni “degisim kalibina” yerlesirken, gunduz zamani lusid ruyalar deneyimleyebilirsiniz veya unutkan, yonelimsiz ya da sersem olabilirsiniz.

Evet Sevgililer, realite bir “sandvic” gibi cok – katmanli hale geliyor! “Realite Sandvicinin” katmanlari icinde, Boyutlar arasinda, oraya neyin ait oldugunun ve orasinin Realitenin hangi seviyesinin veya katmaninin oldugunun ve neyin Ruya, Sihir, Yanilsama veya Sanri oldugunun berrak duygusuyla gidip gelmeye basliyorsunuz.

Aslinda Sevgili Yeni Dunya Ailesi, sizler bu Yeni Boyutsal erisimde ustalasirken, Bolluk ve Tezahur Alemlerine guclu bir baglanti bulacaksiniz. Altinci Boyut Ruya Zamaninin Sihirli Alemlerine eriserek, hem bireysel hem de kollektif olarak Kalbinizin Arzusunu nasil tezahur ettireceginizi ogreneceksiniz.

Yeni Dunya tezahur etmeye yukselirken, onunuzde bulunan zamanlarda size Sevinc, Bolluk ve Sevgi diliyoruz!

(Ceviri: Saffet Guler)

© 2011-12 Celia Fenn and Starchild Global

www.starchildglobal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder