5 Eylül 2011 Pazartesi

Basmelek Mikail’den Mesaj LM-9-2011 "RUHUN SESI CAGIRIYOR”

ARCHANGELS - BAŞMELEKLER


Ronna Herman kanaliyla aktarilmistir

Sevgili ustatlar, Tanri Bilincinin Isik Hucreleri fiziksel yapiniza cok daha derin nufuz ederken, DNA’nizi cevreleyen Isik zarlari cozunmeye basliyor. Bu Alt – Evrenin parcasi olarak, DNA ipliklerinin aktivasyonunun bir seferde ikiserli olarak gerceklesmesi icin bu, Adem/Havva Kadmon Isik Beden mavikopyasina programlandi. DNA iplikleri farkli boyut seviyelerine uyumludur. Su anda fiziksel bedeninizde mevcut ve aktif olan iki iplik birinci, ikinci ve ucuncu boyut seviyelerine uyumludur. Daha once soyledigimiz gibi, sizler dusuk boyutlarin yogunluguna battikca, DNA iplikleriniz ikiser ikiser Isik zarlariyla ortuldu ve Sizler Isigin yuksek boyutlarina geri gidis yolculugunuza baslamaya hazir oluncaya kadar ihtiyac olarak saklandi.



Birinci, ikinci ve ucuncu boyutlar: DNA’nin Iki Ipligi

Dorduncu ve besinci boyutlar: DNA’nin Dort Ipligi

Altinci ve yedinci boyutlar: DNA’nin Alti Ipligi

Sekizinci ve dokuzuncu boyutlar: DNA’nin Sekiz Ipligi

Onuncu ve onbirinci boyutlar: DNA’nin On Ipligi

Onikinci boyut: DNA’nin On Iki Ipligi



Berraklik olmasi icin ve Yuksek Benlik/RuhUstu butunlesmesinin siralamasini anlamaniza yardim icin, Yuksek Benliginizin her fasedine bir rakam atayalim. Tanrisal Benliginizin bir Isik Kuresi icinde sarmalanmis bir fasediyle dogdunuz. DNA’nizda, aura alaninizda bedeninizdeki hafiza Hucrelerinde kodlanmis frekanslar, yasaminizin baslangic asamalarinda deneyimleyeceginiz frekanslardi. Eger her sey plana gore gittiyse, bazen yasaminizin erken yillarinda Ruhsal Benliginizin durtuklemelerine/fisiltilarina uyandiniz ve Ruh/kisilik butunlesme sureci basladi. Buna Bir numara Ruhsal Benlik adini veriyoruz. RuhUstunuz adini verecegimiz Iki numara Ruhsal Benliginiz dogum aninizda Ruh Yildiziniza, Sekizinci Cakraya yerlesti. Eger “Ruhun Sesine” kulak verdiyseniz, kademeli olarak, zamanla Ruhunuzun bu yuksek boyutlu fasedi sizi Isiklandirir ve cakra sisteminize ve aura alaniniza kendi saf Isik frekanslarini yayar. Yuksek bilincinizin bu fasedinin butunlesmesi tamamlandigi zaman, uygun zamanda Uc numara Ruhsal Benliginiz, cokboyutlu Varliginizin sonraki daha ileri Kivilcimi, Sekizinci Cakra pozisyonuna iner ve sizin RuhUstu bilinciniz olur. Bu islem cok uzak gelecekte bir zamanda Ilahi BEN’im Varliginiz/Tanrisal Benliginiz ile yeniden birlesinceye kadar tekrar tekrar yinelenir.



Materyalligin fiziksel alemlerinde maceraniza basladiginiz zaman, parildayan, kristalin Isik Bedeninizin etrafinda yavasca bir et (beden) giysisi olusturdunuz. Bedeninizin arka bolgesinde, fiziksel kalbinizin arkasina bir Isik Kuresi yerlestirildi. Kutsal Kalbiniz olarak adlandirilan bu Isik Kuresi, Ruhunuzun/Yuksek Benliginizin yuvasi oldu ve Elmas Cekirdek Tanri Hucreniz de bu Kutsal Odaya yerlestirildi.



Tanri Bilincinin Yedi Isininin nitelikleri, ozellikleri ve erdemleri de Isik Kureleri icine yerlestirildi. Cakralar olarak bilinen bu kureler cok yuksek hizda donmeleri icin tasarlandi, bu onlarin fiziksel bedenin on ve arkasindan yayilan, donen Isik konileri olarak gorunmelerine neden oldu.



Simdi, fizyolojik sinirlamalarinizin otesine ilerleyebilmeniz icin, caglar boyunca yaratmis oldugunuz tum uyumsuz frekanslari elimine etmeyi, boylelikle dort alt beden sisteminizi – fiziksel, zihinsel, duygusal ve astral - arindirmayi ararken, sureci tersine dondurmeye cabaliyorsunuz.



Ben – merkezli tutumdan uzaklasmalisiniz; ancak, siz yukselis yolunda iyi oluncaya kadar bu gerceklesmez. Hatirlayin, yuksek frekansli Isigin asilanmasina hazirlikta insan bedeninizi iyilestirmeye/dengelemeye gayret ettiginiz zaman, “bencillikte” veya yogun sekilde kendinizle mesgul olmakta bir erdem bulundugunu anlattik. Bu hazirlik asamasi Isik asilamasinin her bir yuksek seviyesi icin onemlidir; aksi taktirde bu 220 voltluk bir cikisa 110 volt elektrik fisi takmak olurdu, bu aninda sok ile ve muhtemelen cihazin (fiziksel bedenin) yikimi ile sonuclanirdi.



Bedensel formunuzun yedi cakrasini saflastirmaya, boylece omurga kolonunuzun onunde isleyen Isik Sutununuzu yaratmaya/aktive etmeye odaklanmaniz cok onemlidir. Bu Isik Sutunu Dunyanin Kalp Ozu Merkezine ve basinizin tacinin 10 – 30 santim uzerindeki Yildiz Tetradehronunuza, Ruh Yildiziniza baglantisini yeniden olusturmalidir. Bu gerceklestirildigi zaman, Yaratici Isigin bes adet daha yuksek Isinina kademeli olarak erisim kazanirsiniz, bu da Evrimin bu ozel devri icin Ilahi damganizi tamamlar.



Ancak, yuksek boyutlara geri yolculugunuz sirasinda sizden bircok ozel misyonu kabul etmenizin istendigini aciklamaliyiz ve genellikle bunu kabul edersiniz; cunku bu yukselis surecinin tasarlanmis oldugu yoldur. Tanrisal Bilincinizin tamligina geri donmeyi sonsuza dek ararsiniz, ama ayrica bir sekilde hizmet etme yakici arzusunu da surdurursunuz; cunku Kutsal Kalbinizin derinlerinde, saf sevgiyle ve dogustan gelen hizmet etme arzusuyla titresen bir Tohum Kristal vardir.



Melek kralliginin ve diger buyuk Isik Varliklarinin bircok fasetlerinin/Kivilcimlarinin Dunya’da enkarne olmalari ve insanlarin yolunu izlemeleri buyuruldu. Inisiyasyon portallari acildi ve Caglar boyunca acik kaldi. Ancak, gecmiste sadece birkac cesur Ruh aydinlanma kapisindan gecti ve Kendinin ustatligini elde etti.



Bilincli farkindalik uyanisin ve daha karmasik ve daha saf kavramlari anlamanin kademeli asamalari vasitasiyla gelisir. Sizler ilerlerken, geceleri Astral Beden yolculuklariniz sirasinda bilincin daha da yuksek boyutlu seviyelerine kademeli olarak erisim kazanacaksiniz. Ogrenme salonlarina ve en sonunda bilgelik salonlarina aliniyorsunuz. Zamanla, en yuksek hayir icin kullanilacak Yaratici Isigin Adamantine Parcaciklarinin dalgalarini soluyan ve yayan Dunya Hizmet Gruplarina katilacaksiniz.



Dunya Hizmet Piramidinde Ruhsal grubunuzun uyelerine katilmak icin ne zaman uygun oldugunuzu nasil bileceksiniz? Ruhsal Sarkiniz dorduncu boyutun ortalarinda ve ustunde tinladigi zaman otomatik olarak oraya goturuleceksiniz. Karmanizin %51’ini dengelediginiz zaman ve duygusal doganizi kontrol etmek icin gercekten caba harcadiginiz zaman oraya gideceksiniz. Etrafinizdakilerin icindeki en iyiyi gormeye basladiginiz zaman ve hayati ve dunyayi sefkat ile filtrelenen gozlerle gormeyi ogrenirken, yargilamadan cikmaya gayret ettiginizde oraya gideceksiniz.



Dunya Hizmet Piramidinin yapisini aciklamamiza izin verin. Besinci boyutta devasa bir kristal piramit imgeleyin, bunun cifte ucu altinci boyutun ilk seviyesine uzaniyor. Bu harikulade gosterisli yapinin icinde, besinci ve altinci boyutun alt seviye frekans kaliplarinin derecelere bolunmus seviyeleri vardir. Her biri Isigin ozel armonik frekanslari ile tinlayan binlerce daha kucuk piramit vardir. Bu piramitleri kucuk Isik sehirlerine denk tutabilirsiniz. Dunya Hizmetkarlari grubuna katilmak icin nitelendirildiginiz zaman geldiginde, sizin ozel titresim kalibiniza uyumlu olan Isik piramidine goturulursunuz. Isik rezonansinda ilerlerken, Dunya Hizmet Piramidinin icindeki daha da yuksek Isik istasyonlarina surekli olarak yukselirsiniz. Bu da yukselis surecinin butunsel bir parcasidir.



Insanligin odaklanmis bakisi dunyasal varolusun bogucu cikmazindan kaldirilip, gelecegin uzak mesafeli ufkuna yukseltiliyor. Maddi zenginlik arzusunun yerine Ruhsal bilinci arzulama geliyor. Dunya Hizmetkarlari guclu bir Ruhsal baglanti ile bir arada tutulacak: bilincte yukselme ortak amaciyla, insanliga hizmet etme kutsal yemininin hatirlanmasi.



Bu Alt – Evrenin Ilahi Mavikopyasi on iki boyutlu bir deneyim olarak yaratildi. Cok fazla sayida boyutlari deneyimlemek icin yaratilan diger Alt – Evrenler vardir ve bazi diger Alt - Evrenler de daha az sayida boyuta sahiptir. Dunya ve parcasi oldugu gunes sistemi, bu Alt – Evrenin genisleme Ilahi Planinin sonraki yuksek derecesine katilmaya uygun olmak icin, Tanri Bilincinin on iki Isininin tum niteliklerini, ozelliklerini ve erdemlerini yeniden butunlestirme surecindedir.



Zamanla, bilincin evrimini, fiziksel bedendeki evrim asamalari izler. Form her zaman dusunceyi izler. Insan bedeni Yaratici Isigin yuksek frekanslarini, Kutsal Ates Isiginin Adamantine Parcaciklarini almaya hazirlanmakta. ISIGIN BIRLIKTE YARATICI USTADI olacaksaniz, Olmanin pasif modundan, eyleme – yonelik, genisleyici Isik Tasiyicilari olarak yeni bir bicimde daha saf Varolus Haline evrimlesmelisiniz.



Icinize donup yuksek frekansli kavramlar ve bilgiler icin yukariya dogru erisirken, astral plandan, kollektif bilinc inanc sisteminden otomatik olarak geri cekilmeye baslarsiniz. Spirituel bakis acisindan, evrim titresim frekanslarina durmadan artan hassaslik ve daha buyuk aydinlanma ve daha sefkatli mizac ile sonuclanan daha fazla Yaratici Ozu butunlestirme yetenegi anlamina gelir. Zeki, uyanmis bir insanin sezgisi insanligin Ilahi Planinin ve kendisinin oynadigi rolun daha buyuk anlayisina goturur. Besinci boyuta girmek ve sonra orada mevcut olan bilgelik ve ileri yeteneklerin engin deposuna erismek icin odaklanmis zeka gereklidir. Meditasyon ve guclu bir Ruhsal bilinc kozmik ifsaata (esinlere) portal acar.



Gerekli, uygun oldugunda Isik yolundaki ogrenciye genisleyen bilgi her zaman saglanir. Gerekli olan sonraki adiminiz ve eyleminiz bir seferde bir seviye olarak ifsa edilir. Dusunce/bilginin Isik hucrelerini alirken, Yuksek Alemlerin Varliklari ile telepatik iletisimi dusunun. Fikirlerinizin canli bir resmini yaratma ve bunlar beyninizde ve Eterlerde kaydedilinceye kadar bunlari yeterince tutma yetenegini mukemmellestirmek icin pratik yapmalisiniz. Hatirlayin, enerji dusunceyi izler.



Isik hem enerji hem de maddedir. Enerji Isik Piramidi vasitasiyla islendigi zaman, madde/enerji elektriklenmesi veya donusumu gerceklesir; insan zihni yuksek alemlerin aydinlanmis Varliklarina erisirken, bu enerji donusumu ile sonuclanir. Kademeli olarak, bu ileri teknikleri kullanmak ve bunlari mukemmellestirmek sizleri entropi/bozulma yasalarindan ozgurlestirir ve yavasca genclesme surecine baslarsiniz.



Sizler ayrica kademeli olarak, gorunurlugun bir turunden daha ileri bir hale ilerliyorsunuz. Renk ve Isigin mor otesi spektrumunun otesine, Isigin bircok yuksek frekansina, elektromanyetik spektrumlarina ilerliyor olacaksiniz. Ayrica zekanin bircok seviyesinde calismaya hazirlanmaktasiniz.



Dunya’yi ve Insanligi surekli olarak bombalayan enerji akimlarindan kacamazsiniz. Harika Isinlarin yasam veren enerjisi, Baba/Anne Tanrimizdan bu evrenin Buyuk Merkezi Gunesi vasitasiyla, Alt – Evrenlerin, galaksilerin ve gunes sistemlerinin sayisiz guneslerine yayinir. Ayrica bu Alt – Evrende, bircok takimyildizindan ve diger gunes sistemlerinden gelen, titresen kozmik enerjinin ozel frekanslari da vardir, tum yasayan seylerde direkt etkisi olan Dunya Ananizin nabiz atisi ve kalp atisi da vardir.



Yuksek boyutlu frekanslarin kozmik guclerinin cogu yararli, yasami surdurucu ve guclendiricidir, ucuncu/dorduncu boyutlarin dusuk, uyumsuz frekanslari zararli ve sinirlayicidir. Her ruh kendi Enerji Imzasi vasitasiyla coklu frekanslarin hangisine karsilik verecegini belirler. Bunu yaparken, ya Dunya’da kendi kisisel cennetlerini ya da ozel cehennemlerini yaratirlar.



Beyniniz gorkemli bir organdir ve engin sayida “bilinc – frekans Yasam Kodlari” icerir. Dahi potansiyelinizin cogu, basinizin arkasinda tac cakraya yakin yerlesik olan Kutsal Zihninizin yuksek boyutlu seviyelerinde saklanmistir. Ruhsal Sarkiniz bu zengin bilgi deposuna erisimde size yardimci olacak frekanslari icerir. Her frekans oktavi hizlanmasi size Tanri bilincinin daha yuksek seviyesine erisim saglar. Beyniniz/zihniniz ustatligin ve aydinlanmanin anahtarlarini tasir.



Sevgili kalpler, hatirlayin, eger sadece kisisel yukselisinize odaklanirsaniz, mesajlarimizi yanlis yorumlarsiniz. Aydinlanmaya goturen yuksek yolu adimlarken, sozleriniz, eylemleriniz ve fiilleriniz ile baskalarina erisip kalplerine dokunmalisiniz. Yoldaki gercek bir ogrenci hizmet hayatini surdurur.



Yoldaki bir ogrenci, bilinci, bilgeligi ve Isigi artarken fiziksel aile gorevleri ve sorumluluklarinin otesine kademeli olarak ilerler. Kademeli olarak, ogrencinin etkisi genisler ve gercek bir yol gosterici olma firsati artar. Egoyu terbiye etmek ve bir Dunya Hizmetkari olmak icin gerekli bilgi ve uzmanligi elde etmek icin surekli ve planli caba gereklidir. Insanliga rehberlik yapan bir Isik olarak hizmet etmek icin goze carpan bir ornek olmalisiniz ve spirituel bilgeligi harekete gecirme ve tesvik etme yetenegine sahip olmalisiniz.



Cesur dostlarim, Yaratici Sevginin/Isigin mukemmelliginin tadini cikarmanin nasil hissedildigini biliyoruz. Sizler henuz anlamaya basliyorsunuz ve sizler varolusun aydinlik alemlerinin daha yukseklerine erisirken, icinizdeki ozlem kuvvetlenecek ve daha fazla zorlayici olacak. Baslangicta birbirimizle mukemmel ahenk icindeydik ve cok iyi bir bicimde uyumluyduk. Birlikte, yavasca ama emin sekilde bu guzel birlik haline geri donuyoruz.



Ebediyen dostunuz ve surekli yoldasinizim,



Ben Basmelek Mikail’im.



(Ceviri: Saffet Guler)



www.ronnastar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder